openingsweekend 2&3 Mei 2020 Super van Craft CLUB

Beste Super van Craft vrienden,

 

Aangezien de huidige situatie met het Corona virus hebben we besloten het aankomend Super van Craft vriendenweekend op 2&3 Mei voorlopig te cancelen…

 

Mocht het zijn dat tegen die tijd blijkt dat de situatie voor iedereen toch weer veilig is om met een grotere groep mensen samen te komen dan kunnen we alsnog beslissen om het door te laten gaan.

Uiterlijk half april gaan we de definitieve beslissing nemen en zullen we jullie hiervan op de hoogte brengen.

 

Zoals al eerder vermeld organiseren we op 2 & 3 Mei weer een openingsweekend voor de Super van Craft leden en voor dit evenement hebben we de gekozen voor de

 

 

               Boerengathaven te Rotterdam

 

In deze haven is de jachthaven ‘De Rotterdamse Admiraliteit’ gevestigd en ligt midden in het centrum van Rotterdam! Binnen loopafstand zijn er diverse leuke bezienswaardigheden om je zeker niet te vervelen in de vrije uurtjes van dit weekend. Nadere informatie hieromtrent volgt nog als er aan het definitieve programma vorm is gegeven.

Voor de zaterdagnamiddag/avond hebben we een leuk evenement in gedachten waarbij we tevens kunnen genieten van een etentje maar dit is afhankelijk van het aantal aanmeldingen en de beschikbaarheid die we vooraf moeten vastleggen. We proberen dan ook om dit evenement inclusief het eten rond de 50,- euro per persoon te houden. Betreffende de liggelden in deze fantastische haven proberen wij een korting te bedingen die ook weer afhankelijk is van het aantal boten.

We willen iedereen dan ook verzoeken om tijdig, echter voor 30 november aan te geven of je erbij bent dit weekend zodat we verdere afspraken kunnen maken met de havenmeester en de kosten voor dit weekend definitief vast te kunnen stellen. Ook als je niet in de gelegeheid bent om met je Super van Craft naar Rotterdam te komen ben je natuurlijk ook zeer welkom met de auto of het openbaar vervoer.

Om zeker te zijn dat we alle leden bereiken via deze uitnodiging willen we een ieder verzoeken om via onderstaande link aan te geven of je wenst deel te nemen aan het evenement en of je met de Super of de auto komt en zo hopen wij dat we met zoveel mogelijk leden er weer een super gezellig weekend van kunnen maken.

 
                                                                              tot 2 Mei 
                                                          organisatie Super van Craft Club