openbaar

Super van Craft club

Super van Craft Clubweekend 2&3 Mei

Over een paar weken is dan al zover, het Super van Craft clubweekend in de jachthaven “de Admiraliteit” in de Boerengathaven te Rotterdam. We hebben voor de zaterdagmiddag en avond een leuke invulling kunnen regelen.

We zijn tot nu toe met 40 personen die zich hebben aangemeld en liggen er straks 14 Super’s te pronken in de haven. Natuurlijk kunnen er daar nog veel meer bij dus heb je je nog niet aangemeld wees dan vlug en vul het aanmeldformulier in op de website. Er zijn ondertussen heel wat nieuwe leden bij de club aangemeld en een aantal van hun zal op 2&3 Mei ook aanwezig zijn. Ook zullen er veel leden vanwege de afstand of planning voor de zaterdag met de auto komen om toch hierbij aanwezig te kunnen zijn.

Om 14.00 starten we met een lekkere kop koffie of thee met gebak om iedereen welkom te heten en even met elkaar kennis te kunnen maken. Daarna is iedereen even vrij om lekker aan boord te zijn of lekker even de stad in te gaan.

Om 17.30 worden we aan boord verwacht van de ms. Contessa die ons tijdens een 3 uur durende rondvaart de prachtige Rotterdamse havens laat zien en waar we tijdens een walking dinner worden voorzien van heerlijke kleine gerechtjes.


Omdat we deze activiteiten op voorhand moeten vastleggen moeten we ook alvast de kosten gaan doorberekenen, dit komt op € 59,50 per persoon. Graag ontvangen wij voor 15 maart de betaling voor dit weekend op bankrekening NL26 RABO 0168 4364 26 t.n.v G.A.M de Wit onder vermelding van SvC weekend en de bootnaam.

In deze prijs zit echter geen drank tijdens de rondvaart en het eten inbegrepen. Dit zal afzondelijk bij iedere bestelling moeten worden afgerekend. Ook het liggeld dient door iedere boot zelf bij de havenmeester moeten worden voldaan om administratieve handelingen voor de club te voorkomen.

We hebben er voor gekozen om verder ook geen afzondelijke activiteiten in te plannen want we willen natuurlijk zo veel mogelijk op en om onze prachtige Super’s vertoeven en voor degene die wel op pad wil is er natuurlijk zoveel te bezichtigen in deze prachtige stad.

3 reacties

Geef een reactie